Ervaringen Vakantiepark Dierenbos

Plaats reactie
Gebruikersavatar
redriver
Berichten: 512
Lid geworden op: ma 1 aug 2022 08:40
Locatie: Noord Brabant

Ervaringen Vakantiepark Dierenbos

Bericht door redriver » ma 16 jan 2023 15:14

Wij hebben gisteren 11 nachten / 10 dagen geboekt in de meivakantie op vakantiepark Dierenbos;

https://www.dierenbos.nl/kamperen

We hebben gekeken naar beschikbaarheid (was al veel volgeboekt), de hond moet mee, binnenbad en voldoende kinderactiviteiten (er zijn dieren en veel speeltoestellen). Zijn hier forumleden die hier al eens hebben gestaan en wat ervaringen kunnen delen ?

Het zag er allemaal acceptabel uit (kwaliteit/prijs verhouding) en bij mooi weer moet het wel goed gaan denk/hoop ik.
Skoda Octavia 3 combi <> Hobby 540 UL

Gebruikersavatar
E.T.
Berichten: 612
Lid geworden op: do 3 apr 2008 17:23
Locatie: Ooststellingwerf

Re: Ervaringen Vakantiepark Dierenbos

Bericht door E.T. » ma 16 jan 2023 15:38

Wij hebben in 2019 er een keertje een weekendje gestaan.

Eind september hebben is altijd de Volvo Klassieker Beurs in het Autotron Rosmalen (zit er naast) en hebben toen dit gecombineerd, vrijdags in de namiddag aangekomen, zaterdag de beurs terwijl mijn vrouw met hond op de camping bleef, en zondag weer naar huis.

Was verder prima, zou het zo weer doen. Vond de veldjes wel wat rommelig en hobbelig, maar goed we zatten al tegen de herfst dus het veld had al een seizoen dienst gedaan.
Groet
Edwin


BIOD Extase 2L 1974
Volvo Amazon P131 B20 1968
Volvo XC60 T8 R-Design 2020

Gebruikersavatar
VIP
Berichten: 8040
Lid geworden op: wo 25 dec 2013 09:47
Locatie: Hilton on Wheels

Re: Ervaringen Vakantiepark Dierenbos

Bericht door VIP » ma 16 jan 2023 17:04

Wij zijn er enkele keren geweest.

Mooie camping, veel te doen voor kinderen.

De verschillende plekken waar wij hebben gestaan zijn wat compact van maat

Keurig personeel, mooie infrastructuur, mooie camping.

Enig nadeel is de enorme laaaaaaaaange wachttijd bij de snackbar.

Voor de rest perfect.
Porsche + Tabbert

Gebruikersavatar
WillyL
Berichten: 4339
Lid geworden op: vr 27 nov 2009 14:50
Locatie: Mechelen - België

Re: Ervaringen Vakantiepark Dierenbos

Bericht door WillyL » ma 16 jan 2023 17:22

Wij vonden het tijdens het najaar (oktober) een mooie camping in Vinken. Toen moest je wel opletten voor overstekende dino's. Grappig, maar de rondreizende tentoonstelling was mooi gedaan! Het park stond vol dinosauriërs. Nu zijn die dus verder getrokken.

Toiletten waren net, de standplaats ietjes sompig, net doenbaar, maar het was toen ook vrij nat. Op het eerste week-end na waren de paden waren wel niet goed verlicht.
Het binnenzwembad vrij (aangenaam) warm - we hadden met de dure gasprijzen een lagere temperatuur van het water verwacht.
Het zwembad is wel toegankelijk voor de inwoners van de omgeving en soms, niet steeds, vrij druk.
Er zijn ook veel diertjes, als het ware een kleine zoo!
En het personeel? Héél vriendelijk!

Snackbar was beperkt - wel een heerlijk terras - ook hier met een grommende dino :) .

Fietsen kan in de omgeving, al vonden we - naar Nederlandse normen - de fietspaden beperkt. We waren beter gewoon in Zeeland. In vergelijking met België was het toch nog een fietsparadijs.

Wat ons (2 +/- 60 lentes) betreft een aanrader - maar ieder zijn meug natuurlijk.
Willy L. (B) - 65+ en adept ROB- & POV-er
Merc.B200(2021)-Autom@_!!DethleffsCamper450DB(2010) met Twinny-load (=bol op dissel & trekhaakfietsenrek)

Gebruikersavatar
WanFie
Berichten: 792
Lid geworden op: vr 7 sep 2018 21:18

Re: Ervaringen Vakantiepark Dierenbos

Bericht door WanFie » ma 16 jan 2023 18:32

Wij wonen in de buurt en zijn erg goed bekend in de omgeving. Inderdaad niet veel fietspaden, maar wel een zeer goed fietsknooppuntennetwerk. Vaak over rustige landweggetjes. In de directe omgeving zijn wat bosgebieden met mooie wandelroutes en een mountainbikeroute. En dicht bij 's Hertogenbosch en Kasteel Heeswijk. beide erg de moeite waard. Tijdens onze wandelingen of fietstochten gaan we wel eens koffiedrinken op de camping. Dat is ook altijd prima verzorgt met aardig personeel.
Vergat ik nog. de Wit in Schijndel is ook niet ver weg.
Eenvoudige LMC Style 420D met een Niro die hem prima trekt. A I camp.gif

Gebruikersavatar
redriver
Berichten: 512
Lid geworden op: ma 1 aug 2022 08:40
Locatie: Noord Brabant

Re: Ervaringen Vakantiepark Dierenbos

Bericht door redriver » di 17 jan 2023 10:45

Dank voor alle reacties. Het wordt onze eerste "lange" vakantie met de caravan dus we hebben er zin in blij.gif
Skoda Octavia 3 combi <> Hobby 540 UL

thundercat
Berichten: 143
Lid geworden op: za 24 sep 2016 21:56

Re: Ervaringen Vakantiepark Dierenbos

Bericht door thundercat » di 17 jan 2023 11:36

Wij zijn er 2 jaar geleden geweest tijdens hemelvaart en Pinksteren. Niet onze camping om het netjes uit te drukken. Als je de camping al op komt rijden is het slingeren geblazen om de diepe kuilen en gaten in het asfalt te ontwijken. Veel achterstallig onderhoud. Toen we er waren zijn we een aantal keer bij de receptie geweest om te klagen (zijn we helemaal niet van normaal gesproken) maar de leiding van het park was toen in handen van kinderen/tieners die wel hun uiterste best deden om er iets van te maken maar waarvan je ook niet alles kan verwachten.
Vaste gasten hebben de overhand. Die feesten tot diep in de nacht en de kinderen hebben dan de vrije hand om zonder enige vorm van controle te doen wat ze willen. Hele discoavonden werden er gehouden in de sanitair gebouwen. Geholpen door de ouders gingen er opblaaszwembadjes, glaswerk en muziekinstallaties de familiedouches in. Gezinnen met kleine kinderen vol verbazing achterlatend. Aanspreken maakte weinig tot geen indruk.
Veel hondenstront langs de paden.
Eerste weekend hadden we het met de mensen op het veld nog aardig getroffen. Het pinsterweekend was een heel stuk minder. Snap dat de camping hier weinig aan kan doen maar het bepaald wel de algemene sfeer. Aan de ene kant naast ons kwamen 6 caravans die bij elkaar hoorde. Gehaast werd de Brabantse vlag gehesen en het hele weekend vroegen we ons af of we misschien onzichtbaar geworden waren. In de ochtend gingen ze druk zwaaiend de bevlagde caravans langs om goedemorgen te wensen. Om dan 5 meter voor je het hoofd weg te draaien en snel door te fietsen. Heel apart maar heeft weinig met de camping te maken.
Aan de andere kant kwamen 4 koppels/caravans. Die hadden geen vlaggen maar wel een grote partytent die ze midden op neer zetten. Achter uit de busjes kwamen koelkasten, bankstellen, een muziekinstallatie en bier. Geen probleem, iedere zijn eigen vakantie invulling dachten we nog.
Alleen ging het feesten tot na 2.00 uur in de nacht door. Uiteraard eerst netjes gevraagd of ze iets rekening konden houden met de andere mensen op het veld. Dit bleek de volgende nacht geen resultaat te geven.
Onze directe buren met 2 kleine kinderen waren met een tent. Deze stond een meter of 15 van de partytent. Deze mensen zijn na 2 nachten niet slapen met tranen in de ogen naar huis gegaan. Deze hebben dit ook bij de receptie en de bewaking gemeld maar niks. Aantal keren bellen hierover maar niks hielp. S'nachts hoor je muziek/feest van diverse velden dus zal wel de gewoonte zijn.
Het strandje er bij is leuk. Dat vinden meer mensen want toen het lekker weer was toen was het ook meteen goed druk bij het meertje. De hekken van de camping stonden wagenwijd open en er stond een file op de toegangsweg met mensen van buitenaf die het ook een mooi strandje vonden. Kratten bier werden meegesjouwd en de boomboxen gingen in volume tegen elkaar op.
Na een middagje strand werden we gebeld door een opgewekt meisje van de receptie. Ze hadden de feestgangers gesproken en die gaven aan dat ze de volgende dag naar huis gingen! (logisch het weekend zat er weer op)
Positieve dingen zijn er zeker ook. De omgeving is mooi, de dieren zijn leuk en je kan er erg goed eten in het restaurant met leuk terras. Maar de algemene sfeer en het totaal niet handelen van de camping is ons in negatieve zin bijgebleven. Dat dit geen incident is, dat is ook in een aantal zoover reviews duidelijk terug te lezen.

Gebruikersavatar
VIP
Berichten: 8040
Lid geworden op: wo 25 dec 2013 09:47
Locatie: Hilton on Wheels

Re: Ervaringen Vakantiepark Dierenbos

Bericht door VIP » di 17 jan 2023 12:09

Kort samengevat, de grootste problemen waren mede vakantievierders, en niet de camping zelf.

De toegangsweg ligt VOOR de camping en is van de gemeente/provincie en niet van de camping zelf.
Porsche + Tabbert

thundercat
Berichten: 143
Lid geworden op: za 24 sep 2016 21:56

Re: Ervaringen Vakantiepark Dierenbos

Bericht door thundercat » di 17 jan 2023 12:15

Toegangsweg is niet best maar de wegen op de camping zelf zijn nog slechter.
Tja als een camping na vele klachten de keuze maakt om dergelijk gedrag te gedogen dan zegt dat ook wel iets over de algehele instelling van de camping.

Plaats reactie

Terug naar “Nederland”