Caravan 'parkeren' in Hull

Over routes naar verschillende vakantiebestemmingen en wat je daar allemaal kunt tegenkomen.
Plaats reactie
Jilger
Berichten: 153
Lid geworden op: do 21 sep 2017 10:15

Caravan 'parkeren' in Hull

Bericht door Jilger » ma 14 feb 2022 13:43

Hallo,

Komende zomer gaan wij op reis door Engeland en Schotland. De laatste dag rijden wij naar Hull, waar 's avonds de boot naar Rotterdam vertrekt.
Zelf vind ik het fijn om ruim op tijd in Hull aan te komen, maar om nou een hele dag in de haven rond te hangen, nee dank je.
Het zou leuk zijn als ik de auto met caravan ergens veilig kan parkeren en dan nog even de stad kan gaan verkennen. De grote vraag is alleen: "waar kun je veilig een auto met caravan parkeren in/bij Hull?"
Als iemand een idee heeft, lees ik dat graag!
Volvo 360 GL injection 115 pk (1987)
Peugeot 206 Génération 1.4 (2008)
Peugeot 206 Gentry 1.6 16V automaat (2004)
Volvo V40 Cross Country T3 (2020)
Hobby Ontour 360 KB (2016) met Isabella Capri North, Annex & Eclipse

Henny
Berichten: 1398
Lid geworden op: do 30 okt 2008 11:38

Re: Caravan 'parkeren' in Hull

Bericht door Henny » ma 14 feb 2022 16:23

Wij zijn verschillende keren met caravan door GB /Schotland getrokken ( van zuid naar noord en van oost naar west door de jaren heen ) en hebben verschillende oversteken gehad ( heerlijk reizen !!)

Toen we terug gingen via Hull hebben we een paar dagen bij York gestaan, niet alleen om York te bekijken ( absoluut de moeite waard) maar ook om van dáár uit Hull te bezoeken!
Op de vertrek dag dus gewoon van York naar Hull gereden. Zorgde wel altijd dat we er vroeg waren en dus ook als een van de 1e aan boord......daarna genieten van het inschepen !
Namen altijd de 2e tijd van diner ( half 9 dacht ik) Bij het diner van 7 u zijn natuurlijk veel kinderen en die liggen daarna in bed... knipoog.gif dus is het rustiger voor ons... knipoog.gif ( 65 + dan krijg je dat !)

Geniet van het prachtige land met vriendelijke mensen thumbup.gif

groet, Henny
Avento 420 / XC70....

Gebruikersavatar
yarrah
Berichten: 510
Lid geworden op: za 25 feb 2012 21:39

Re: Caravan 'parkeren' in Hull

Bericht door yarrah » ma 14 feb 2022 17:19

Wij laten de hond nog even uitgebreid uit. Bij de Humber bridge. Daar zit een enorme park en parkeerplaats. En op zondagmiddag is het daar erg gezellig. Want de lokale VW club komt er ook en daar zetten we onze combinatie ook neer. Tot nu toe al 2x meegemaakt. De laaste keer bijna de t@b kunnen verkopen😀😀🤣, Nee echt,serieus, een koppel was zo verliefd op de t@b geworden. Ze wilden hem heel graag hebben. Maar de T@b gaat echt niet weg. We maken altijd een wandeling naar de bridge en door het park. Ik vind het veilig genoeg om de boel daar even te laten staan wel gekoppeld en op slot. Als we van de boot komen maken we daar ook altijd een stop. Ff de hond uitlaten.
Wij checken door toeval zo gekomen heel laat in. Rond 19.00 we zijn dan een van de laatsten die op de boot komen. Dit omdat we de hond als laatste in de kennels willen hebben. Is de vracht binnen dan vertrekt de boot meteen. Dus soms al om 20.00 ipv 20.30. Nog een voordeel, geen wachttijden bij het inchecken en douane. Je rijd zo de boot op. En dan moet je echt opschieten om van de autodek te komen. Wij hebben meegemaakt dat we iets te laat waren en konden niet meer op de dek komen waar de kennels waren de lift en de hekken waren dicht zo zo zijn we daar de receptie gegaan met de hond op de arm. Of we de hond nog naar de kennels te brengen, ze keken we erg verbaast 😀. Onder begeleiding zijn we naar de desbetreffende dek gekomen en de hond in de kennel geplaatst. Gelijk gevraagd hoe dit kon. Het bleek dat we de laatsten waren en alles was binnen (vracht) en dan vertrekt de boot.

https://www.google.com/maps/place/Humbe ... -0.4554411
You only live once! Nope,… you only die once….live every day!!

Gebruikersavatar
yarrah
Berichten: 510
Lid geworden op: za 25 feb 2012 21:39

Re: Caravan 'parkeren' in Hull

Bericht door yarrah » ma 14 feb 2022 17:20

Waar je ook kunt parkeren is bij een grote supermarkt. En vandaar uit met de bus naar het centrum. Wij doen dit nooit ivm hond.
You only live once! Nope,… you only die once….live every day!!

Plaats reactie

Terug naar “Routes”